09 Mayıs 2019 14:39

Genel-İş İzmir 7 No’lu Şube kongreye hazırlanıyor

Genel-İş İzmir 7 No’lu Şubesi 16 Haziran’da olağan genel kurul gerçekleştirecek. Kongre için kurulan sandıklarda delege seçimi başladı.

Arşiv | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Genel-İş İzmir 7 No’lu Şubesi 16 Haziran tarihinde yapılacak olağan genel kurulu için hazırlıklarına başladı. Bornova Belediyesinde Ege Üniversitesinde bulunan birimlerde kurulacak olan sandıklarda oy kullanacak işçiler delegelerini seçecek.

Kongre sürecine giderken delege seçimi çalışmaları hakkında bilgi veren Genel-İş 7 No’lu Şube Sekreteri Özgür Genç, “Şu an Bornova Belediyesinde beş birimde delege seçimleri yapılıyor. Her birimde demokratik bir şekilde çalışmalar yürüyor. Kongre gününe kadar birimler bazında delege seçimleri devam edecektir. Kongremiz 16 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Tek altını çizdiğimi şey herhangi bir ayrıştırmaya kutuplaştırmaya gerek kalmadan mücadelede önderlik yapacak olan arkadaşlarımız için başarılar diliyoruz” dedi.

16 Haziran’da yapılacak olağan genel kurulunda ise Genel-İş 7 No’lu Şubenin yeni yönetimi belirlenecek. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Tahsin Tarhan: Mülakatla öğretmenlerin hakları çalınıyor

SONRAKİ HABER

"Çocuklar ölmesin" dediği için hapse giren Ayşe Çelik tahliye edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa