10 Ekim 2012 07:34

Esad'a da, Obama'ya da 'canın cehenneme' derim

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Türkiye'nin çıkarlarına zarar veren herkese “Canın cehenneme” diyebileceğini ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Esad’a da, Obama’ya da canın cehenneme derim ben. Türkiye’nin çıkarlarını zora sokan herkese derim ben. Sen diyebilir misin?” dedi.TBMM’d

Esad'a da, Obama'ya da 'canın cehenneme' derim
Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Türkiye'nin çıkarlarına zarar veren herkese “Canın cehenneme” diyebileceğini ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Esad’a da, Obama’ya da canın cehenneme derim ben. Türkiye’nin çıkarlarını zora sokan herkese derim ben. Sen diyebilir misin?​” dedi.

TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyen İnce, Başbakan Erdoğan'ın grup konuşmasını değerlendirerek, "Ben derim de, sen diyebilir misin? Meclis'in verdiği Kuzey Irak Tezkeresi'ni kullanmak için 'ABD'yi ikna etmek gerekir' diyen Başbakan, sen diyebilir misin? Beyzbol sopası ile hizaya geçirilen Başbakan, sen diyebilir misin?" dedi. İnce şöyle devam etti:
"Türkiye'nin çıkarlarına zarar veren herkese canın cehenneme diyebilirim ben. Esad'a da Obama'ya da 'canın cehenneme' derim ben. Türkiye'nin çıkarlarını zora sokan, zarar veren herkese 'canın cehenneme' derim. Suriye Tezkeresiyle ilgili kapalı oturumun tutanakların açıklanması için grup önerisi vereceğiz. Gel beklemeyelim zamanının gelmesini. Bunu dört grup kabul ederse açıklanabilir. Gelin bu tutanakları açıklayalım. Biraz yüreğin varsa, kuş yüreği kadar yüreğin varsa gel tutanakları açıklayalım. Milleti kandırmaya çalışma.” (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

DİSK'ten gazlı saldırıya tepki

SONRAKİ HABER

Başbakan’a Roboskî soruları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa