10 Nisan 2011 09:52

Yazar Dayıoğlu, öğrencilerle buluşuyor

ÇOCUK ve gençlik edebiyatı yazarı Gülten Dayıoğlu, Çaycuma ve Devrek’te öğrencilerle buluşacak. Dayıoğlu, ilk olarak 13 Nisanda 9.30 ve 13.00’te iki ayrı seansta Çaycuma Belediye Sineması’nda öğrencilerle söyleşi yapıp, kitaplarını imzalayacak. Aynı gün saat 15.30’da ise Çaycuma Ekin Yayıncılı

Yazar Dayıoğlu, öğrencilerle buluşuyor
Paylaş

ÇOCUK ve gençlik edebiyatı yazarı Gülten Dayıoğlu, Çaycuma ve Devrek’te öğrencilerle buluşacak. Dayıoğlu, ilk olarak 13 Nisanda 9.30 ve 13.00’te iki ayrı seansta Çaycuma Belediye Sineması’nda öğrencilerle söyleşi yapıp, kitaplarını imzalayacak. Aynı gün saat 15.30’da ise Çaycuma Ekin Yayıncılık’ta imza ve söyleşiye devam edecek olan Dayıoğlu, 14 Nisan Perşembe günü de Eğitim Sen Devrek Temsilciliği ve Ekin Yayıncılık organizasyonuyla saat 9.30 ve 13.00’te iki ayrı seansta Devrek Millet Bahçesi’nde öğrencilerle söyleşi yapıp, kitaplarını imzalayacak. Etkinlikler Eğitim Sen Çaycuma ve Devrek Temsilcilikleri ile Ekin Yayıncılık organizasyonuyla yapılıyor.

76 YILA 80’E YAKIN KİTAP SIĞDIRDI

Gülten Dayıoğlu  yılında Kütahya’nın Emet ilçesinde doğdu. İstanbul’da eski adıyla Atatürk Lisesi olan ’ni bitirdi. Bir süre İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gördü. Daha sonra okulu bıraktı. Dışarıdan sınavlara girerek ilkokul öğretmeni oldu.  ve  yazarı Gülten Dayıoğlu, 76 yıllık yaşantısına 80’e yakın kitap sığdırdı.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ev temizliğinde eski giysi revaçta

SONRAKİ HABER

Türkiye ile ABD’nin çıkarları aynıymış!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...