10 Ekim 2012 06:46

Askeri liselerdeki seçmeli derslerle ilgili çalışma

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Kur’an-ı Kerim dersinin askeri lise müfredatına seçmeli ders olarak girmesi yönünde çalışma olduğunu söyledi.Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Dinçer, burada

Askeri liselerdeki seçmeli derslerle ilgili çalışma
Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Kur’an-ı Kerim dersinin askeri lise müfredatına seçmeli ders olarak girmesi yönünde çalışma olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Dinçer, burada gündeme ilişkin soruları da yanıtladı. Bir gazetecinin, "Kur’an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Hz. Muhammed’in hayatı derslerinin askeri lise müfredatına seçmeli ders olarak gireceği yönünde haberler yer aldı. Konuyla ilgili Bakanlığın bir çalışması var mı?​” şeklindeki sorusu üzerine Bakan Dinçer, "Bir çalışma var, evet. O çalışmayı askeri okulların yöneticileri ve öğretmenleri ile bizim Talim Terbiye Kurulu birlikte yürütüyorlar. O derslerden kendi seçimlik uygun gördükleri dersler de hesap edilerek bir program yapılacak. Programlar tamamlandıktan sonra sizlerle paylaşırız" diye konuştu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Vicdani retçi Işık’ın yargılanmasına devam edildi

SONRAKİ HABER

İmam hatiplere parasız yatılılık ve burs imkanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...