30 Nisan 2019 12:26

Şaban Vatan'ı, AKP'li Nurettin Canikli şikayet etmiş

Şaban Vatan'ı eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin şikayet ettiği ortaya çıktı.

Rabia Naz'ın ailesi | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Giresun’un Eynesil ilçesinde evinin önünde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan’ın adalet talebi sürüyor. Kızının ölümünde sorumlu olanların ortaya çıkarılması için mücadele eden Şaban Vatan’ın mahkeme kararıyla akıl hastanesine yatırılmasının gerekçesi ortaya çıktı.

Şaban Vatan'ın akıl hastanesine yatırılması kararının, eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin şikayetleri sonucu alındığı ortaya çıktı. Kızının mezarı başında açıklama yapan Vatan’ın videosunu Metin Cihan paylaştı. Baba Vatan duruma ve savcılığa tepki göstererek adalet talebini yineledi.

Yine baba Vatan’ın Metin Cihan’a ulaştırdığı mahkeme tutanağına göre, Vatan’ın akıl hastanesine yatırılma gerekçesi olarak Giresun’un Eynesil İlçesi Eski Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin şikayetleri gösterildi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Trade Unionist Sarıçoban: The sense that we can bring about change is getting even stronger 

SONRAKİ HABER

Venezuela'daki darbe girişimine tepkiler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...