09 Ekim 2012 08:30

Karadeniz’de yağmur sel oldu

Karadeniz’de bugün etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde sele dönüştü.Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yağmur, su baskınlarına sebep oldu. İlçe merkezinde okullar tatil edildi. Heyelan yüzünden de Beşikdüzü-Şalpazarı yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanabildi. İlçe merkezindeki

Karadeniz’de yağmur sel oldu
Paylaş

Karadeniz’de bugün etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde sele dönüştü.
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yağmur, su baskınlarına sebep oldu. İlçe merkezinde okullar tatil edildi. Heyelan yüzünden de Beşikdüzü-Şalpazarı yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanabildi. İlçe merkezindeki birçok ev ve iş yeri su altında kaldı, araçlar zarar gördü.
Beşikdüzü Kaymakamı Alaaddin Aktaş, suyun tahliyesi için belediye ekiplerince çalışma başlatıldığını ifade ederek, “Sağanak dolayısıyla su tahliye işlemini gerçekleştirmede güçlük yaşıyoruz. İlçe genelinde henüz bize herhangi bir heyelan olayı bilgisi ulaşmadı. Bu olaya bağlı yaralımız da bulunmuyor” diye konuştu.
Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Ali Hilmi Sağlam ise, belediye ekiplerinin rögarları temizleme çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
Rize’de de etkili olan yağışlar Pazar ve Çayeli ilçelerinde hayatı zorlaştırdı. Yağışlarda maddi hasarlar oluşurken can kaybı yaşanmadı. Şehirde, il merkezine bağlı Fener Mahallesi bölgesinde ise hortum oluştu.
Çayeli’nde ise 9 Mart İlköğretim Okulunun bahçesini su bastı. Öğrenciler okula giremeyince eğitime ara verildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sinop’ta Kürt öğrencilere ırkçı saldırı

SONRAKİ HABER

Barış Ambalaj'da sendikalaşan işçiler atıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa