08 Ekim 2012 11:42

Teksim'de iki taraf da haklıymış!

TEKSİF Sendikasına üye oldukları için işten atılan Teksim işçilerinin direnişi devam ediyor.Direnişte 64  günü geride bırakan işçilere bugün AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Muş’tan ziyaret geldi. İşçiler Milletvekiline “İşlerini geri istediklerini, bunun için direnişte olduklarını” dile getird

Teksim'de iki taraf da haklıymış!
Paylaş

Direnişte 64  günü geride bırakan işçilere bugün AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Muş’tan ziyaret geldi. İşçiler Milletvekiline “İşlerini geri istediklerini, bunun için direnişte olduklarını” dile getirdi. İşçilerin sorunlarını dinleyen Muş, bu süreçten sonra bu işin peşinde olduğunu ve haklı olanın hakkını alması için çabalayacağını belirtti.

Patronla da görüştüğünü söyleyen Muş, “İki taraf da kendine göre haklı ama önemli olan kanunlar karşısında haklının bulunmasıdır” dedi.

İndustriALL Basın Danışmanı Cherisse Frederics de bugün Teksim direnişini dünya basınına duyurmak üzere direniş çadırına geldi.

Frederics, TEKSİF’in de bağlı olduğu Tüm Endüstri Global Sendikası’nın bu işin peşinde olduğunu ve Teksim patronuna yaptıklarının hukuki çevreler içerisinde olmadığını içeren bir uyarı dilekçesi yolladıklarını belirtti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Libya’da hükümet güvenoyu alamadı

SONRAKİ HABER

‘Türkiye’den katkı bekliyoruz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...