18 Nisan 2019 14:22

Çorlu’da kanseri yenen öğretmene okulunda sürpriz karşılama

Çorlu’da lise öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, kanser hastalığını yendi ve 8 ay sonra okuluna döndü. Öğretmen, büyük bir sevinçle karşılandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Cemile Yeşil Anadolu Lisesinde görev yapan ve yakalandığı kanser hastalığını yenerek 8 ay sonra okuluna dönen Coğrafya Öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, öğrencilerinin ve arkadaşlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Mide kanseri hastalığı nedeniyle okula ara verip, yaklaşık 8 ay tedavi gören Poyrazoğlu, hastalığını yenip, sağlığına kavuşunca aylar sonra ilk kez okuluna geldi.

Öğrenciler ve öğretmenler, Poyrazoğlu’ya sürpriz bir karşılama hazırladı. Okulun merdivenlerinde toplanan öğrenciler, Poyrazoğlu’nun girmesiyle hazırladıkları balon ve konfetileri üzerine atıp, alkışlar, şarkılar ve sloganlarla karşıladı. Öğrencilerin coşkulu ve sevgi dolu karşılaması sırasında duygulanan Muharrem Poyrazoğlu, öğrencilerine sarıldı, gözyaşları döktü.

Karşılama sırasında duygulu anlar yaşayan Öğretmen Muharrem Poyrazoğlu, evine geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “8 aylık bu zor sürecimde arayarak, mesajları ile resimleri ile destek olan bütün öğrencilerime, başta okul müdürüm ve öğretmen arkadaşlarımın her birine tek tek, okul dışından sevgili arkadaşlarım, en başta ailem, büyük ailem, bana bu zor süreçte destek olup, yeniden yuvama kazandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Poyrazoğlu’nun konuşmasını dakikalarca alkışlayan öğrenciler, "Muharrem Hoca" sloganları atarak, balonları patlattı. (Tekirdağ/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Mardin B. Başkanı Ahmet Türk: Belediyeye uğramayanlar maaşa bağlanmış

SONRAKİ HABER

ABD gündemi: Amerikan siyaset düzeninde ilerici kadınlara tahammül yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...