17 Nisan 2019 09:42

EMEP Sakarya İl Örgütünden Harb-İş Sendikasına ziyaret

Emek Partisi Sakarya İl Örgütü, Harb-İş Sakarya Şubesini ziyaret ederek Tank Palet özelleştirmesini ve 1 Mayıs’ı değerlendirdi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emek Partisi Sakarya İl Örgütü yönetici ve üyeleri Harb-İş Sendikası Sakarya Şubesini ziyaret ederek Tank Palet fabrikasının özelleştirilmesi ve yaklaşan 1 Mayıs’ı konuştu. Ziyaret sırasında konuşan Harb-İş Sakarya Şube Başkanı Yaşar Yavuz Tank Palet Fabrikasının özelleştirilmesini değerlendirerek, silah fabrikasının satılamayacağının altını çizdi. Bu süreçte halktan daha fazla destek beklediklerini söyleyen Yavuz, “Ateş düştüğü yeri yakıyor, ancak bugün elinden ekmeği alınanlar için mücadele etmezsek yarın bizler de ekmeğimizden olacağız” dedi.

Fabrikanın özelleştirilmesine şiddetle karşı olduklarını ve mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Yavuz, yaklaşan bir 1 Mayıs’a ilişkin de “1 Mayıs işçilerin birlik ve mücadele günüdür. Ayrım yapmaksızın her kesimden işçinin bir arada kutlaması gerekir” dedi. Türk-İş in çağrısıyla bu 1 Mayıs’ta Kocaeli’nde olacaklarını belirten Yavuz, Sakarya yerelinde de basın açıklaması yapacaklarını aktardı. (Sakarya/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan’ın korumalarından vatandaşı kim koruyacak?

SONRAKİ HABER

CHP’li Sezgin Tanrıkulu: Mart ayında 180 yaşam hakkı ihlali yaşandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...