08 Ekim 2012 02:46

AOÇ’ye piknikli sahiplenme

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, uzun süredir ısrarla yürüttüğü AOÇ’ye sahip çıkma kampanyasını bu kez de “AOÇ’ye sahip çıkıyoruz” pikniği düzenleyerek gerçekleştirdi. TİGEM tesislerinde düzenlenen pikniğe çok sayıda Ankaralı katıldı. Piknikte açılan AOÇ sergisine y

AOÇ’ye piknikli sahiplenme
Paylaş

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, uzun süredir ısrarla yürüttüğü AOÇ’ye sahip çıkma kampanyasını bu kez de “AOÇ’ye sahip çıkıyoruz” pikniği düzenleyerek gerçekleştirdi. TİGEM tesislerinde düzenlenen pikniğe çok sayıda Ankaralı katıldı. Piknikte açılan AOÇ sergisine yoğun ilgi oldu ve imza kampanyasına destek verildi.
Piknikte konuşan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan,“Atatürk Orman Çiftliği’ni bilinçli bir şekilde yok etme politikası yürütüyorlar. AOÇ’nin yok edilişine karşı dava açtık. Süreci takip ediyoruz ve yok olmaması için mücadele ediyoruz” diyen Hakkan mücadeleyi sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.
Oda Yöneticisi Ali Atakan da AOÇ için toplanan imzaları Cumhurbaşkanı’na göndereceklerini ve “AOÇ yok olmasın” dediklerini dile getirdi.
Şube Sekreteri Tezcan Karakuş Candan ise “Bozkırın ortasında bir vaha olarak kurulan Atatürk Orman Çiftliği’ne başbakanlık binası yapılarak, halka kapatılmasına, yapılaşmaya açılmasına karşı mücadelemiz devam edecek” dedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tüketiciler zamlara karşı sokağa çıkacak

SONRAKİ HABER

Tüzel, Mamaklı Alevilerle buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...