10 Nisan 2019 12:01

Çalışanını döverek öldüren bar işletmecisi yakalandı

İzmir Konak’taki bir barda garsonluk yapan çalışanını döverek öldüren işletmeci yakalandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde işlettiği barda garsonluk yapan Mustafa Demir'i döverek ölümüne neden olan Hasan Y., olaydan 5 gün sonra yakalandı.

Olay, 5 Nisan Cuma gecesi, Alsancak ilçesi Bornova Sokağı'nda meydana geldi. Bar işletmecisi Hasan Y. ile yanında çalışan Mustafa Demir, aldıkları alkolün etkisiyle tartışmaya başladı. Hasan Y., işyerinden dışarı çıkardığı Demir'i sokak ortasında dövdü. Olay sırasında yere düşen Demir, aldığı darbelerle bilincini kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Mustafa Demir, yolda yaşamını yitirdi. Demir'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye alıp, görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, Hasan Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, izini sürdüğü Hasan Y.'yi, olaydan 5 gün sonra, kentte saklandığı bir evde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Hasan Y.'nin suçunu itiraf ettiği ve pişman olduğunu söylediği bildirildi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sakarya’da Özbek tarım işçisi, traktörün altında kalarak öldü

SONRAKİ HABER

"YSK’nin bu saçmalığa dur demesi gerekiyor"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...