08 Nisan 2019 11:21

Uzaklaştırma kararına rağmen katliam: Eşi ve yakınlarını öldürdü

Adana’da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet Ö., boşanma aşamasında olduğu eşi, kayın biraderi ve onun eşini öldürdü.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adana’da boşanma aşamasındaki eşi Ayla Ö’nün kaldığı ailesinin evine giden Mehmet Ö, katliam yaptı. Eşi Ayla Ö’nün başvurusu sonrası hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenilen Mehmet Ö, yanında getirdiği silahla eşini, kayın biraderi İzzet Bahri İ’yi ve baldızı Reyhan İ’yi öldürdü, kayınvalidesi Hacer İ’yi ise yaraladı.

Mehmet Ö. ile geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasındaki Ayla Ö., bir süre önce annesi Hacer İ’nin evine yerleşti. Mehmet Ö., uzaklaştırma kararına rağmen eşi Ayla İ.’nin de yaşadığı kayınvalidesinin evine geldi. Konuşma bahanesiyle eve giren Mehmet Ö., silahıyla eşine ve ailesine kurşun yağdırdı. Saldırıda Ayla Ö., kardeşi İzzet Bahri İ., ve kız kardeşi Reyhan İ. hayatını kaybederken annesi Hacer İ. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Mehmet Ö. ise otomobille olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan Mehmet Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı. (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

EMEP: Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı tescil edilmelidir

SONRAKİ HABER

DEÜ’de bir akademisyen: Tacize uğramamak için okula gelmeyenler var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...