08 Nisan 2019 10:08

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal

Bursaspor, peşpeşe alınan kötü sonuçlar sonrası yollarını ayırdığı Samet Aybaba'nın ardından teknik direktörlük görevi için Mesut Bakkal'la anlaştı.

Fotoğğraf: DHA

Paylaş

Bursaspor Kulübü, Teknik Direktör Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından göreve Mesut Bakkal'ın getirildiğini açıkladı.

Bursaspor Kulübü'nde dün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Samet Aybaba ile yollar ayrılmıştı. Yeşil beyazlı yöneticiler, bunun üzerine Mesut Bakkal ismi üzerinde karar kılarak deneyimli teknik adamı Bursa'ya davet etti. Öğle saatlerinde yeşil beyazlı yöneticiler ve Mesut Bakkal arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken, Bursaspor Kulübü'nün yeni teknik direktörü Mesut Bakkal oldu.

Yeşil beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bursasporumuzun yeni teknik direktörü Mesut Bakkal oldu. Bugün Bursa’ya gelen ve yapılan görüşme neticesinde anlaşma sağlanan Mesut Bakkal, Bursasporumuzun yeni teknik direktörü olarak göreve başlıyor" ifadelerine yer verildi.

Bursaspor, Samet Aybaba'nın görevden ayrılmasına dair ise "2018-2019 sezonuna birlikte başladığımız Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ile Alanya deplasmanı dönüşünde, kendisinden gelen talep üzerine bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Değişimin gerekli olduğu konusunda görüş birliğine varılmış ve sözleşmenin karşılıklı olarak feshi konusunda mutabakat sağlanmıştır. Kendisine Bursaspor’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yeni teknik ekibin oluşumu konusunda çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanacak ve kamuoyuyla paylaşılacaktır" açıklaması yapılmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mağaza önünde sergilenen cansız mankene taciz

SONRAKİ HABER

Barış imzacısı Erkin Başer'in yargılanmasında yetkisizlik kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...