05 Nisan 2019 10:53

İzmir Kitap Fuarı kapılarını açıyor

24. İzmir Kitap Fuarı yarın kapılarını açıyor. 457 yayınevinin katılacağı fuarın onur konuğu Şair Hidayet Karakuş olacak.

Fotoğraf: Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. basın bülteni

Paylaş

Tüm Fuarcılık Yapım ve Türkiye Yayıncılar Birliği (TÜYAP) iş birliğiyle Konak ilçesinde bulunan Kültürpark’da düzenlenecek fuar; söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 114 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Aralarında Gülten Dayıoğlu, Adnan Özyalçıner, Zeynep Oral, Füruzan, Hakkı Zariç, Ahmet Ümit, Roni War, Ahmet Telli, Ercan Kesal, Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen, Zeynep Altıok Akatlı, Mine Söğüt, Akın Birdal ve Rita Ender’in de bulunduğu pek çok yazar ve şair okurlarıyla buluşacak. 

ONUR KONUĞU HİDAYET KARAKUŞ

Şair Hidayet Karakuş, 24’üncü İzmir Kitap Fuarı’nın onur konuğu olacak. Fuar süresince Karakuş’un da katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 6 Nisan Cumartesi, Hidayet Karakuş’un okumasıyla “Kendi Sesinden Şiirler” isimli şiir dinletisi, 8 Nisan Pazartesi Hidayet Karakuş’un konuşmacı olarak yer aldığı “Atasözlerimiz Bizi Söylüyor” söyleşisi, 10 Nisan Çarşamba Mavisel Yener, Nevzat Süer Sezgin ve Hüseyin Yurttaş’ın katılacakları “Çocuk Yazınında Hidayet Karakuş” söyleşisi, 14 Nisan Pazar Yüksel Pazarkaya, Efdal Sevinçli, Bahri Karaduman, Oğuz Tümbaş ve Hülya Deniz Ünal’ın katılacakları “Karakuş’un Şiir Evreni” paneli ve son olarak 14 Nisan Pazar Yüksel Pazarkaya, İnci Aral, Öner Yağcı ve Gönül Çatalcalı’nın katılacakları “Hidayet Karakuş’un Romanları” isimli panel gerçekleştirilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Güçbirliği Tekstil işçileri alacakları için eylemlerini sürdürüyor

SONRAKİ HABER

NATO kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Norveç’te protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...