06 Ekim 2012 10:36

Maliyeciler zehirlendi

Kartal’da bulunan Yakacık, Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ve Kartal vergi dairelerine çalışan  maliye emekçilerinden 23 kişi öğlen yedikleri balıktan zehirlendi. 4 Ekim günü olan zehirlenme üzerine rahatsızlanan çalışanlar Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kadınlar iğne yapılarak, erkekler ise serum tak

Maliyeciler zehirlendi
Paylaş

Kartal’da bulunan Yakacık, Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ve Kartal vergi dairelerine çalışan  maliye emekçilerinden 23 kişi öğlen yedikleri balıktan zehirlendi. 4 Ekim günü olan zehirlenme üzerine rahatsızlanan çalışanlar Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kadınlar iğne yapılarak, erkekler ise serum takılarak tedavi edildi.

Olayla ilgili, hastanede gazetemize açıklamada bulunan BES İşyeri Baş Temsilcisi Mehmet Şimşek, “Zehirlenme olayından hastaneye kaldırılan Kartal’da 23 kişi bulunmakta, İstanbul genelinde ise 200 civarında zehirlenmeden dolayı hastanelere kaldırılan arkadaşlarımız mevcut. Bunlardan bir kısmı da 3-4 günlük çalışamaz raporu almıştır. İstanbul vergi dairelerine yemek veren taşeron firma Temaş için ise savcılığın soruşturma başlattığı duyumunu aldık. Bizler, Kartal bölgesindeki maliye emekçileri olarak 5 Ekim tarihi itibarıyle sağlık güvencemiz olmadığından, yüzde 80 civarında katılımla yemek yememe eylemi gerçekleştirdik. Olayın takipçisi olacağız” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bugün küresel eylem var

SONRAKİ HABER

Direniş çadırı kermesle güçlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...