02 Nisan 2019 11:14

Alaplı'da seçimi kaybeden muhtar, çocuk parkını söktü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Yenidoğanlar köyünün 20 yıllık muhtarı Mehmet Akyol, seçimi kaybedince çocuk parkını kullanılamaz hale getirdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Yenidoğanlar köyünün eski muhtarı Mehmet Akyol, seçimi kaybedince bir hafta önce yapılan çocuk parkını sökerek kullanılamaz hale getirdi. Muhtarlık binasındaki elektrik sayacı ve bazı eşyalar ile odun ve kömürü de alan Akyol’a köylüler tepki gösterdi.

Çocuk parkı önünde toplanan köylüler, 20 yıllık muhtara tepki gösterdi. Yeni Muhtar Rıdvan Onay da eski muhtarı parkı sökmeye çalışırken yakaladıklarını anlattı. Onay, “Bu parktaki çocuk eğlence araçlarını belediye hibe etmiş. Herkes yaptığı eserle anılır. Çok üzüldük” dedi.

Köylülerden İzzet Çelik de eski muhtara engel olmaya çalıştığını anlatarak “Oy almak için takıyor, kaybedince söküyor. Böyle bir hizmet var mı?​” diye sordu.

Yasemin Çelik ise çocukların çok üzüldüğünü ifade ederek, “Yirmi yıl muhtar yaptık biz onu. Kaybedince böyle mi olması gerekiyordu? Çocuklarımızın boynunu büktü” diye konuştu. (Zonguldak/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Karabük'te 300 kişilik geçici işe 3 bin 700 başvuru

SONRAKİ HABER

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan: Eynesil evladına sahip çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa