01 Nisan 2019 14:03

Çankaya Belediyesi önünde seçim kutlaması

Ankara'da Mansur Yavaş'ın kazanması pek çok ilçede kutlandı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: "Halkın belediyesi olmaya devam edeceğiz"

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

CHP ve İyi Parti'nin ortak adayı Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kazanması çeşitli yerlerde kutlandı. Çankaya Belediyesi önünde bir araya gelen yüzlerce kişiye hitap eden Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen, CHP'li belediyelerin içinde en yüksek oy aldıklarını belirterek artık Çankaya'nın büyükşehirden kaynaklanan mağduriyetinin ortadan kalkacağını söyledi. Taşdelen, “Çankaya Belediyesi, halkın belediyesi olmaya devam edecek” dedi.

Çankaya'da kendisini yeniden seçerek görev başına getiren vatandaşlara teşekkür ederek belediye önünde kutlama gerçekleştiren Taşdelen, lafla sözle değil çalışmakla Türkiye'nin aydınlığa çıkacağını belirtti. Bu yüzden çok çalıştıklarını ifade eden Taşdelen, “Benim bir derdim vardı. Hep diyordum. Rantçıdan, talancıdan, AKP'den belediye olmaz. Belediye Başkanı da olmaz. Belediye başkanı dürüst, halkçı adamdan olur”dedi. Taşdelen, “O kadar iftiraya rağmen de Mansur Yavaş kazandı. 25 yıl sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürkçülerin, demokratların oldu. Çankaya Belediyesi artık çok daha fazla hizmet alacak. Büyükşehir'den kaynaklanan mağduriyeti ortadan kalkacak”diye konuştu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

31 Mart yerel seçimleri: Ekonomi ve kutuplaştırma siyaseti kaybettirdi

SONRAKİ HABER

Danimarka’da demiryolu makinistleri direnişte

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...