23 Mart 2019 05:26

Mansur Yavaş’tan Mehmet Özhaseki’ye "Boydak" hatırlatması

Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki’ye "Boydak" hatırlatması yaptı: "Sen çıkarsan ne olacak Boydaklar ile canlı yayına?"

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Mansur Yavaş, hakkındaki iddiaları ortaya atan Necmettin Kesgin ile canlı yayına çıkması gerektiğini söyleyen Cumhur İttifakı'nın Adayı Mehmet Özhaseki’ye "Boydak" cevabı verdi. Yavaş, “Ben mahkemede onunla canlı yayına çıktım, cezasını aldı. Sen çıkarsan ne olacak Boydaklar ile canlı yayına?​” dedi.

RS FM’de Yavuz Oğhan’ın ‘BideBunuDinle’ programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş hakkındaki iddialara ve Özhaseki'nin açıklamalara yanıt verdi: “Bu nasıl bir siyaset? Çamur at izi kalsın siyaseti. 2009’dan beri süren bir dava bu. O zaman 2014’te atsaydınız bu iftirayı. Sayın Özhaseki’nin dediği gibi, ben bu adamla 10 sene oturup kalkmadım. ‘Bu adamla ne işiniz var?​’ diyorlar. Bu adamın suçlarını bilen sizsiniz. Esas sizin bu adamla işiniz ne. ‘Yan yana canlı yayına çıksın’ diyorlar. Ben mahkemede onunla canlı yayına çıktım. Cezasını aldı. Sen çıkarsan ne olacak Boydaklar ile canlı yayına"

Kayseri'de kayyım atanan ve TMSF’ye devredilen Boydak Holding'in bazı eski üst yönetileri 'FETÖ' davasında, terör örgütü yöneticiliği" suçlamasıyla çeşitli hapis cezalarına çarptırılmıştı. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki ise 5 dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmıştı.

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş: Sandığa gidip "Faşizme hayır" anlamındaki oyunuzu kullanın

SONRAKİ HABER

Ekrem İmamoğlu: Bugün İstanbul'u, 2023'te de Türkiye'yi kazanırız 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...