22 Mart 2019 11:25

Silivri’de kazdıkları tünelde mahsur kalan 2 kişiye ulaşılamadı

Silivri’de kaçak kazı yaparken tünelde kalan 2 kişiye ulaşılamadı. Tünelde mahsur kalanların yakınları olay yerinde basın açıklaması yaptı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Silivri’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan bir villanın bahçesinde 12 Mart’ta kaçak kazı yaparken tünelde zehirlendiği belirtilen Enes Uçkan ve Cemal Gülgör’e ulaşılamadı.

“OĞLUM BULUNANA KADAR BURADA BEKLEYECEĞİM”

Çalışmaların durdurulduğunu söyleyen Cemal Gülgör’ün annesi Sati Gülgör, “Oğlumun bulunmasını istiyorum. Ama ölü ama diri. Gerekirse burayı alt üst etsinler bulsunlar. Gözaltındakileri serbest bıraktıklarını öğrendik. 3 gün çalışma yaptılar 2 gündür bir şey yapılmıyor. Sesimizi herkes duysun, biz evlatlarımızı istiyoruz. Oğlum bulunana kadar burada bekleyeceğim” dedi. Baba Satılmış Gülgör ise, “Biz çocuğumuzu istiyoruz. Çalışmalar neden durdu? Bize bir açıklama yapılmıyor” diyerek beklemeye devam edeceğini söyledi.

Mehmet Enes Uçkan’ın teyzesi Suzan Demircan da, “Enes’i bulamıyoruz. Bir tane çocuğumuz var toprağın altında mı üstünde mi bilemiyoruz. Acımız çok büyük” şeklinde konuştu. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Beylikdüzü Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Kamil Bakır işçilerle buluştu

SONRAKİ HABER

Eczacılardan uyarı: Aşı reddi artışı salgın ve ölümlere neden olabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...