05 Ekim 2012 09:59

Savaş halkların çıkarına düşman

ANKARA’da ekonomistler, Meclis tarafından onaylanan Suriye’ye askeri müdahaleyi ve çıkabilecek bir savaşın nelere yol açacağını tartıştı. Söyleşiye Gazeteci-Yazar Mustafa Yalçıner konuşmacı olarak katıldı.Söyleşi, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Ankara Şube tarafından önceki akşam gerçe

Savaş halkların çıkarına düşman
Paylaş

Söyleşi, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Ankara Şube tarafından önceki akşam gerçekleştirildi. Hamamönü Kabakçı Konağı’nda yapılan söyleşiye, çok sayıda mali müşavir ve muhasebeci katıldı.

Mustafa Yalçıner, ABD’li ve batılı emperyalistlerin Suriye’ye müdahale etmeyi göze alamadığını belirterek, bunun için de Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan’ı maşa olarak kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Suriye’ye gittiğini ve Başbakan Erdoğan’ın söylediği gibi büyük bir halk ayaklanması görmediğini anlatan Yalçıner, sadece Esad rejimi ve batılı emperyalistlerin desteklediği Özgür Suriye Ordusu arasında bir çatışma olduğunu ifade etti. “Esad rejimini savunmuyorum, ama Esad iktidardan inecekse, Suriye halkı bunu kendi iradesi ile yapmalı” diyen Yalçıner, Türkiye’nin Suriye’ye askeri müdahalesinin her iki halkın da çıkarına olmayacağını söyledi. Yalçıner,  müdahale olursa sonuçlarını halkların ödeyeceğini vurgulayan Burada faturayı yine bu ülkelerin halkları öder” dedi. (AnkaraEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Arap dünyası tepkisiz kaldı

SONRAKİ HABER

AKP Türkiye'yi savaşın içine çekiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa