16 Mart 2019 08:15

Ekrem İmamoğlu: AKP’ye oy verenlere de hizmet yapılmadı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Kartal’da yıkılan binayı hatırlatarak "AKP’ye oy verenlere de hizmet yapılmadı" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında, Avcılar’da, “Rumeli ve Balkan Camiası Buluşması” toplantısına katıldı. İktidarın 17 yıldır İstanbul’da hiçbir şey yapmadığını ifade eden İmamoğlu, “Kartal’da bir bina yıkılacak, içinde 21 can kalacak, utanmadan 1 hafta sonra, ‘Talimat verdik, İstanbul’da 3 ay içerisinde riskli binaların envanterini çıkarın dedik’ diyecekler” diye iktidarı eleştirdi.

İstanbul’da depremi en ağır şekilde Avcılar’ın yaşadığını hatırlatan İmamoğlu, “20-25 yıldır bu şehri, 17 yıldır da merkezi hükümeti yöneten bu iktidar partisinin İstanbul’a hiçbir şey yapmadığını anlatacağız. Kartal’da bir bina yıkılacak, içinde 21 can kalacak, utanmadan 1 hafta sonra, ‘Talimat verdik, İstanbul’da 3 ay içerisinde riskli binaların envanterini çıkarın dedik’ diyecekler. Kusura bakmayın, siz 20 yıl sonra bu şehirde bir bina yıkılınca hatırlayıp, ‘Talimat verdik’ derseniz, bu millet ne yapar biliyor musunuz? 31 Mart’ta sizi yollarlar kardeşim. Yılları boşa geçirmediler. Sadece belli sayıda insan için çalıştılar. Onlara oy verenler için de çalışmadılar” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tayaş Gıda’da sendika düşmanlığı devam ediyor

SONRAKİ HABER

Ezan çarpıtmasına tepki: Kadınların yan yana gelişi korkutuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...