14 Mart 2019 06:50

Bornova bağımsız meclis üyesi adayı Kaygısız’a yurttaşlardan ilgi

İzmir Bornova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Cengiz Kaygısız, merkez pazar yerinde broşür dağıtımı yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Bornova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Cengiz Kaygısız, seçim çalışmaları kapsamında merkez pazarında broşür dağıttı. Kaygısız’a Emek Partisi üyeleri de eşlik etti. Broşür dağıtımı sırasında demokratik halkçı belediyecilik anlayışına dair bilgi veren Kaygısız, yurttaşlardan ilgi gördü.

Bir pazar esnafı, “Seçilmeniz için köşe başlarında para dağıtmanız lazım, ancak siz de onu yapmazsınız” diyerek burjuva siyasetçilere tepki gösterdi. Bağımsız meclis üyesi adayı olduğunu öğrenen vatandaşların “O zaman alırız” diyerek broşürleri alması ve destekleyeceklerini iletmesi ise dikkat çekti.

Kaygısız, broşür dağıtımı sırasında Bornova’da en çok ihtiyaç olunan şeyin halkın yönetime katılımı olduğunu ifade ederek, halk meclisleri aracılığıyla alınacak kararları belediye meclisine taşıyacaklarını ve gerçekleşmesi için de halkla birlikte takipçisi olacağını söyledi. Kaygısız ve Emek Partisi üyeleri daha sonra Evka-3 Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

OECD'den Türkiye'ye rüşvet uyarısı

SONRAKİ HABER

HDP Kars'ta projelerini açıkladı: Halkla birlikte dönüştüreceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...