11 Mart 2019 08:25

Şoföre, "Erdoğan'ın fotoğrafı olan gazeteyi merdivene serdi" suçlaması

Ankara'da otobüs şoförüne ilginç "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlaması: Erdoğan'ın fotoğrafı bulunan gazeteyi merdivene serdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın reklamının yer aldığı gazete sayfası | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Ankara'dan Burdur'a giden yolcu, otobüsün merdivenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tam sayfa fotoğrafı bulunan gazete sayfasını koyan şoförden şikayetçi oldu. Şoför, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

DHA'da yer alan habere göre bir yolcu, 24 Şubat günü Burdur'a gitmek için Ankara Otogarı'ndan yolcu otobüsüne bindi. Otobüsün merdiveninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının olduğu gazete sayfasının serili olduğunu gördü.

Afyon'da verilen molanın ardından, iddiaya göre, gazete sayfasının tekrar Erdoğan'ın fotoğrafı üste gelecek şekilde serildiğini fark eden yolcu, otobüs Burdur Otogarı'na girdiği sırada şoför R.K.'den şikayetçi oldu.

Polis merkezinde, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan ifadesi alınan R.K., otobüsü temizledikten sonra basamağa gazeteyi kendisinin koyduğunu, ancak peronda tanımadığı bir kişinin gazeteyi düşürdüğünü, tekrar basamağa serdiğini, kendisinin Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Şoför R.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TKP'den Kartal'da seçim mitingi: Aynı gemide değiliz

SONRAKİ HABER

Muğla'da su hattı döşerken toprak altında kalan işçi öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...