04 Ekim 2012 07:34

Dört buçuk milyonluk feribot karaya oturdu!

Dersim’e bağlı Çemişgezek ilçesiyle Keban Baraj gölü üzerinden Elazığ’a ulaşımı sağlayan feribot karaya oturdu. Yolcular, Pertek belediyesinin gönderdiği feribotla kurtarıldı.Geçen yıl AKP’li Çemişgezek Belediyesi tarafından dört buçuk milyona yapıldığı iddia edilen feribot, Çemişgezek&

Dört buçuk milyonluk feribot karaya oturdu!
Paylaş

Geçen yıl AKP’li Çemişgezek Belediyesi tarafından dört buçuk milyona yapıldığı iddia edilen feribot, Çemişgezek’te iskeleye yanaştığı sırada rotasını kaybederek, karaya oturdu. Dümenin kilitlenmesi nedeni ile karaya oturan feribotta yolcular da mağdur oldu. Pertek Belediyesi karaya oturan feribotu kurtarmak için feribot gönderdi. Kurtarma çalışmaları saatlerce sürdü. Pertek belediyesinin gönderdiği feribotla Çemişgezek ile Elazığ arasında sefer yapılarak, yolcuların mağduriyeti giderildi.

Bütün bu gelişmelere karşın AKP’li Belediye Başkanı Metin Levent Yılmaz olay yerine gelmedi. Çemişgezek belediyesini 40 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki feribotu dört buçuk milyona mal ederken, Pertek belediyesi ise eski feribotunu 60 metre uzunluğa ve 15 metre genişliğe uzattığı feribotun maliyetini bir milyona mal etmişti. (DersimEVRENSEL)

Fotoğraf: Kemal Özer

ÖNCEKİ HABER

Tezkere protestolarına polis saldırısı

SONRAKİ HABER

3 BDP'li seçilmiş daha görevinden alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa