05 Mart 2019 18:26
Son Güncellenme Tarihi: 05 Mart 2019 18:27

Şenol Güneş, Arnavutluk ve Moldova maçlarında görev alacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takımın bu ay içerisinde Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı EURO 2020 eleme maçlarında göev alacak.

Fotoğraf: Can Erok/DHA

Paylaş

A Milli Futbol Takımı'ndaki teknik direktörlük görevine 1 Haziran 2019'da başlayacak olan Şenol Güneş, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde bu ay oynanacak Arnavutluk ve Moldova müsabakalarında milli takımın başında olacak.

AA'da yer alan bilgiye göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi devam eden Şenol Güneş'i Arnavutluk ve Moldova müsabakaları için görevlendirdi.

Milli takım, EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk'la, 25 Mart'ta ise Eskişehir'de Moldova ile karşılaşacak.

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF, Şenol Güneş'in Arnautluk ve Moldova maçlarında teknik direktör olarak görevlendirildiğini resmi olarak açıkladı. Açıklamaya göre, Şenol Güneş'in 18-26 Mart 2019 tarihleri arasında milli takımda görevlendirildiği Beşiktaş Kulübü'ne ve kendisine bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bilindiği üzere; Spor Toto Süper Lig'e 19 gün ara verilecek bu sürede, A Milli Takımımızın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı maçlar, finalleri hedefleyen ülkemiz için önem arz etmektedir. Federasyonumuz tarafından daha önce açıklandığı gibi, Sayın Şenol Güneş ile 4 yılı kapsayan anlaşma 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

TFF, Şenol Güneş ile milli talkım teknik direktörlüğü için 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, EURO 2020 ve 2022 FIFA Dünya Kupası'nı da kapsayacak şekilde 4 yıllık anlaşma sağlamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Üniversiteli kadınlar güvenli bir okul ve eşitlik istiyor

SONRAKİ HABER

“Kentin işçilerle nasıl yönetilebileceğini göstermek istiyoruz"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...