09 Nisan 2011 10:23

Kocaeli işçi kurultayı bugün!

KOCAELİ İşçi Kurultayı Sekretaryası yaptığı basın açıklamasıyla, Kocaelili işçi ve emekçileri kurultaya davet etti.Kurultay sekretaryası adına basına açıklama yapan Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş “İşçi sınıfının, emeğe yönelik saldırıların dünya tarihinin en kapsamlı ve acımasız

Kocaeli işçi kurultayı bugün!
Paylaş

KOCAELİ İşçi Kurultayı Sekretaryası yaptığı basın açıklamasıyla, Kocaelili işçi ve emekçileri kurultaya davet etti.

Kurultay sekretaryası adına basına açıklama yapan Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş “İşçi sınıfının, emeğe yönelik saldırıların dünya tarihinin en kapsamlı ve acımasız boyutlara ulaştığı 21. yüzyılda ‘ne yapmalı’ sorusuna cevabı işçiler verecek” dedi.

Kurultay’ın Kocaeli’de önemli bir süreç olduğunu vurgulayan Karakuş “Kocaeli, bir yönüyle sendikal hareketin merkezlerinden birisidir. Sendikaların Kocaeli’deki durumları, örgütlenme güçleri, demokratik yapıları ve emeği ne kadar savunabildikleri, ne kadar dönüşebildikleri de cevaplanması gereken sorulardır. İşçi Kurultayı Komitesi olarak kentimizde bulunan tüm emekçileri, işsizleri, öğrencileri, kadınları ve emeğin kurtuluşunu hedefleyen herkesi kurultayımıza davet ediyoruz” diye konuştu. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dereler Ankara'ya aktı

SONRAKİ HABER

‘Ölen de öldüren de kurban!’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...