03 Mart 2019 16:49

İmamoğlu: Vaatlerimizi İstanbulluların vergileriyle gerçekleştireceğiz

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın “Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun” sözlerine yanıt verdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun” diyerek eleştirdiği seçim vaatlerini İstanbulluların vergileriyle gerçekleştireceğini söyledi.

İmamoğlu partisinin Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık'ın "Proje Tanıtım Toplantısı"nda konuştu.

Erdoğan’ın "Ne diyorlar? Doğum yapmış dört yaşına kadar çocuğu olan annelere otobüsler bedava, gençliğe şu yaşa kadar bedava. Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun?" ifadelerini eleştiren İmamoğlu, şunları söyledi:

“Dediler ki ‘Kimin parasıyla ne yapıyorsun?​’ Diyorum ki, ‘İstanbullunun parasıyla yapıyorum.’ İstanbullunun bütçesiyle yapıyorum. İstanbullunun bütçesini çarçur etmeyeceğim. İstanbul’un bütçesini bilinmeyen anlamsız kurumlara dağıtmayacağım ama bebeklerine ve annelerine dağıtacağım. Kimse buna engel olamaz.”

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu seçimi kazanması halinde kreş, sosyal yardım, ücretsiz ulaşım ve eğitim gibi sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceğini duyurdu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Güngören Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Gönül Karagenç atölyeleri dolaştı

SONRAKİ HABER

Elektromed, Termikel ve Kanal A işçileri patronun kapısına dayandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...