03 Mart 2019 03:59

Erzurum-Galatasaray maçı saat kaçta, kaç derecede oynanacak?

Süper Lig'de 24. haftanın pazar mesaisinde 3 maç var. Galatasaray, BB Erzurumspor'a konuk olacak. Başakşehir ise Malatya'da.

2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu logosu

Paylaş

Süper Lig'de 24. haftaya 3 maçla devam ediliyor. Lider Başakşehir, Yeni Malatyaspor'a konuk olurken takipçisi Galatasaray, Erzurum deplasmanına çıkacak.

KONYASPOR-GÖZTEPE

Günün ilk maçı 13.30'da Konyaspor'la Göztepe arasında. 34 puanla 6. sırada olan Aykut Kocaman'ın öğrencileri 16. sırada bulunan ve küme düşme korkusunu iyiyden iyiye yaşamaya başlayan İzmir ekibi karşısında 3 puan arayacak. Konyaspor, lig tarihinde Göztepe'yle 3 maç yaptı ve 2 kez kaybedip 1 kez berabere kaldı. İç Anadolu ekibi, sarı-kırmızılılar karşısında tarihindeki ilk lig galibiyetini elde etmek istiyor.

YENİ MALATYASPOR-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

Abdullah Avcı ile eski yardımcısı Erol Bulut'u karşı karşıya getiren mücadele 16.00'da başlayacak. 9 maçtır yenilmeyen Başakşehir ligde 51 puanla en yakın rakibinin 6 puan önünde lider pozisyonda. İkinci yarıyla birlikte düşüşe geçen ve 6 maçta sadece 1 kez kazanabilen Yeni Malatyaspor ise 34 puanla 5. durumda. Maçın hakemi Fırat Aydınus.

BB ERZURUMSPOR-GALATASARAY

Başakşehir'le aradaki puan farkını kapatmak isteyen sarı-kırmızılılar, kümede kalma mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında "soğuk" ve zorlu bir deplasmana çıkacak. Erzurum'daki hava şartları nedeniyle maçı gündüz oynama talebi kabul edilmeyen Galatasaray, ligde 9 maçtır kaybetmiyor. 19.00'da başlayacak müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Erzurum'da maç saatinde havanın -7 derece olması bekleniyor.

HAFTANIN SONUÇLARI VE PROGRAMI

Süper Lig'de 24. haftada geride kalan maçlarda alınan sonuçlar ve yarınki müsabakalar şöyle:

Cuma

Antalyaspor-Ankaragücü 2-4

Cumartesi

Bursaspor-Sivasspor 3-2

Kayserispor-Beşiktaş 2-2

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor 3-2

Pazartesi

20.00 Akhisarspor-Alanyaspor

20.00 Kasımpaşa-Trabzonspor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Avustralya, aile içi şiddetten ceza alanlara vize vermeyecek

SONRAKİ HABER

İtalya'da 14 yıllık "Süper Kaçak" mafya lideri yakalandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...