26 Şubat 2019 13:11

Bahçeli: Toplumsal buhranın yeşermemesi için Cumhur İttifakı kazanmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerde Cumhur İttifakının kazanmaması durumunda toplumsal buhran yaşanacağını iddia etti.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK-MDK-İl Başkanları toplantısı sonrası yazılı açıklama yaptı. 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli’nin açıklamasında tehditvari ifadeler dikkat çekti.

Seçimlere ilişkin ‘beka’ tartışmalarına dönük tepkilere yanıt veren Bahçeli, “Bekayı hafife alıp sulandırmaya ve savsaklamaya gayret eden çürümüş siyaset akımları ve zillete bulanmış siyasi aktörler milli iradenin hükmüyle hezimete uğrayacaklardır” diyerek muhalefeti hedef aldı. Bahçeli, beka açıklamalarına tepki gösterenleri de ‘milli mensubiyetleri sorunlu’ diye tanımladı.

Daha önceki seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullandığı “Biz seçilmezsek...” taktiğini de kullanan Bahçeli, “Yeni bir rejim bunalımı, yeni bir toplumsal ve siyasal buhranın yeşermemesi için 31 Mart’tan Cumhur İttifakı zaferle çıkmalıdır” ifadelerini kullandı. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Brexit için "anlaşmasız ayrılık" ve "erteleme" seçenekleri sunulacak

SONRAKİ HABER

Gözaltına alınan Roboski ailelerinden Cahide Encu serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...