20 Şubat 2019 10:46

Bağımsız aday Eylem Sarıoğlu, semt pazarında kadınlarla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Eylem Sarıoğlu Aslandoğan, Talas Anayurt semt pazarında kadınlarla ve pazarcılarla bir araya geldi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Eylem Sarıoğlu Aslandoğan seçim çalışmalarına devam ediyor. Kurum ziyaretleri ardından emekçi mahallelerini gezen Sarıoğlu, Talas Anayurt semt pazarında halkla bir araya geldi.

"ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Pazarcılarla ve kadınlarla bir araya gelen Sarıoğlu, “İktidarın ekonomi politikasında yükü çeken biz işçiler, emekçiler ve kadınlar oluyoruz. Bugün hepimizin alım gücü düşmüş vaziyetedir. Pazarcılar da geçimini idam ettirmekte güçlük çekmektedir. Şimdiye kadar bütün partiler bizlerden oy isteyip, proje anlattılar. Bizler hem oy istiyoruz hem de birlikte yönetmek istiyoruz” dedi.

Ziyareti sırasında kadınlardan büyük ilgi gören Sarıoğlu, yurttaşlarla uzun süre sohbet etti. Sarıoğlu, "Çocuğuna pazardan istediği meyveyi sebzeyi alıp yediremeyen kadınlar var. Sorunlarımız ortak, çözümlerini de ortak bulacağız” dedi. (Kayseri/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

110 bin Yardımcı Hizmet Sınıfı personeli, memur kadrosu bekliyor

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Bizim gibi ülkeler için nüfus güçtür

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...