02 Ekim 2012 09:38

Mimarlık Şenliği, AOÇ’de başladı

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, Mimarlık Şenliği’niAtatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) tahribata dikkat çekmek amacıyla Orman Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaparak başlattı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Dünya Mimarlık ve Konut Günü’nde bir basın açıklaması yaparak,

Mimarlık Şenliği, AOÇ’de başladı
Paylaş

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, Mimarlık Şenliği’niAtatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) tahribata dikkat çekmek amacıyla Orman Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaparak başlattı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Dünya Mimarlık ve Konut Günü’nde bir basın açıklaması yaparak, Mimarlık Şenliği’ne önceki gün start verdi.
Orman Genel Müdürlüğü önünde yapılan açıklamaya Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan, Yönetim Kurulu Üyesi Tezcan Karakuş Candan ve Bülent Batuman katıldı.
Burada açıklama yapan Ali Hakkan, “Dünya Mimarlık ve Konut Günü’nde başlayan etkinliklerimiz ekseninde AOÇ var. Bir taraftan hukuki süreç sürmesine rağmen, burayı kentsel dönüşüm alanı ilan edenler yapılaşma çalışmalarına devam ediyorlar” dedi. Hakkan, 8 Ekimde yapılacak olan AOÇ konulu sempozyumun sonuçlarını Cumhurbaşkanına rapor olarak sunacaklarını belirtti.
Mimarlar Odası Ankara Şubesinde önceki gün yapılan toplantıda ise AOÇ’de yıkım belirsizliğini hatırlatan Ali Hakkan, “Yıkım yoksa kapıları açın gezelim. Tahribatı tespit edelim” dedi. Tezcan Karakuş Candan ise Başbakanın bu bölgede kaçak inşaat yaptığını iddia etti.
(Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kentlerin durumu tehlikeli

SONRAKİ HABER

Omega 3’ler bilinçli tüketilmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...