19 Şubat 2019 10:49

Sağlıkta ‘hal hatır’ ekibi dönemi

Düzce’deki Atatürk Devlet Hastanesi ve Akçakoca Devlet Hastanesinde ‘hal-hatır’ ekipleri kuruldu. Ekipler hastalara durumlarını soruyor.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Düzce İl Sağlık Müdürlüğünce Atatürk Devlet Hastanesi ve Akçakoca Devlet Hastanesinde ‘hal hatır’ adıyla ekipler kuruldu. Ekipler, her gün hasta ve hasta yakınlarına durumlarını soruyor, yaptıkları anketlerle de hastanenin eksiklerini ve pozitif yanlarını belirliyor.

Ekipler ayrıca doktordan hemşireye, güvenlik görevlisinden kat hizmetlisine, yatak çarşafından yastık kılıfı ile yemeklere kadar hastane için memnuniyet anketi yapıyor.

Düzce İl Sağlık Müdürü Yılmaz, ekiplerin görevinin hasta ziyaretinde bulunmak, insanların gönlünü almak, hal hatır sormak olduğunu anlatarak “Biz  hastalarımızı misafirimiz olarak görüyoruz. Yatan bütün hastalarımızı geziyoruz. Onların hem durumlarını soruyoruz hem moral veriyoruz. Bu olayların neticesinde anketler yapıp, hastanemizdeki eksikliklerimizi tespit edeceğiz. Pozitif taraflarımızı da belirleyip, buna göre projeler başlatacağız” diye konuştu. (Düzce/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Polis tarafından cinsel tacize uğrayan kadın suç duyurusunda bulundu

SONRAKİ HABER

Altınkum’da atıksu arıtma projesi tedirginlik yaratıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...