16 Şubat 2019 08:02
Son Güncellenme Tarihi: 16 Şubat 2019 08:22

Bursa ve Balıkesir'de tanzim satış yerleri açıldı

Bursa ve Balıkesir'de de tanzim satış noktaları açıldı. Uzun kuyruklarda bekleyen yurttaşlar, satış yerlerinin bir yere bağlı kalmamasını istedi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Sebze meyve fiyatlarını düşürmek iddiasıyla başlayan tanzim satış noktaları, Bursa ve Balıkesir'de de açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Şubat Bursa mitinginde tanzim satışların bu kentte de başlayacağını duyurmasının ardından üç noktada satışlar başladı. Mihraplı Camisi yanı, BursaRay Arabayatağı İstasyonu yanı ve Emek Korupark arkasında oluşturulan noktalarda uzun kuyruklar oluştu. Emek Korupark arkasındaki tanzim satış noktasından alışveriş yapan yurttaşlardan Fatih Pehlivan, "Bunların devam etmesini isteriz. İnsanlar belli bir yere bağlı kalmasınlar, seçenek olsun. Seçenek bol olursa halk daha çok tercih eder." dedi.

Asım Öztürk de uygulamanın devam etmesini istediğini ifade etti.

Balıkesir'de ilk tanzim satış noktası merkez Karesi ilçesinde bulunan Toplu Taşıma Merkezi'nde açıldı. Sabah saat 10.00-19.00 arası açık kalacak tanzim satış noktasının açılış törenine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP Zekai Kafaoğlu katıldı. Kafaoğlu, vatandaş mağdur olmasın diye gayret gösterdiklerini öne sürerek, talep olması halinde ilçeler dahil farklı noktalarda tanzim noktası açmaya devam edeceklerini söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Stuttgart’ta gençler dersleri boykot edip çevre için yürüdü

SONRAKİ HABER

YSK, 91 bin seçmen kaydının dondurulduğunu açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...