02 Ekim 2012 06:59

6 yaşındaki H.G. hayati tehlikeyi atlattı

ADANA’da bir gösteri sırasında polisin kullandığı iddia edilen cismin patlaması sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki H.G., hayati tehlikeyi atlattı.30 Eylülde Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu semtinde Abdullah Öcalan’a uygulanan tecriti protesto için gösteri yapan kitleye müdahale eden polisin kullandığı ve ne

6 yaşındaki H.G. hayati tehlikeyi atlattı
Paylaş

ADANA’da bir gösteri sırasında polisin kullandığı iddia edilen cismin patlaması sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki H.G., hayati tehlikeyi atlattı.

30 Eylülde Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu semtinde Abdullah Öcalan’a uygulanan tecriti protesto için gösteri yapan kitleye müdahale eden polisin kullandığı ve ne olduğu bilinmeyen bir cismin patlamasıyla yaralanan 6 yaşındaki H.G. Adana Numune Hastanesi’nde 3 gündür süren tedavinin ardından gözlerini açtı. H.G.’nin babası Aziz G., çocuğunun Yeni Numune Hastanesi’ne sevkedildiğini söyledi. “Olaydan sonra ilk götürüldüğü Özel Güney Hastanesi’ne gidip, kızımı yaralayan cisimle ilgili rapor istedim. Bana ‘Sana veremeyiz, ancak polise veririz’ dediler. Çocuğun elbisesini de ‘kriminal inceleme yapılacak’ diye polisler almış” diyen Baba Aziz G., “Karakoldan rapor isteyeceğim. Ancak polisler olay sıcakken gelip, ‘El yapımı bir patlayıcı’ dedi. Ben o zaman hani çocuğumun canından çıkan parça dedim. Sustular. Korkuyorum olayı örtbas etsinler” şeklinde konuştu. (Adana/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

'Nilüfer çayı temiz aksın'

SONRAKİ HABER

7 ilde operasyon onlarca kişi gözaltında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...