13 Şubat 2019 11:58

Cam kemik hastası Elif Gamze Bozo’dan Öykü Arin için sergi

Fotoğraf sanatçısı Elif Gamze Bozo, Öykü Arin ve tüm lösemi hastalarına destek olmak için fotoğraf ve resim sergisi düzenleyecek.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Cam kemik hastası fotoğraf sanatçısı Elif Gamze Bozo, lösemi hastası Öykü Arin ve tüm lösemi hastalarına destek olmak için 15-16 Şubat tarihlerinde Ankara Armada AVM’de fotoğraf ve resim sergisi düzenleyecek.

Cam kemik hastası fotoğraf sanatçısı Elif Gamze Bozo, Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu’nun da desteğiyle belgesel fotoğraf ve resim çalışmalarını Öykü Arin ve lösemili hastalar için Armada AVM’de sergileyecek. Kendisi de hastalığı nedeniyle küçük yaştan itibaren operasyon ve tedavi gören Bozo, ailesinin de kan arayışında bulunduğu dönemlerde kan bulamaması nedeniyle tedavisinin zor bir sürece girdiğini belirtti. Bozo, “O günlerin izini ve şimdi diğer hastaların da izlerini silmek, ‘öykü’lerini değiştirmek amacındayım” dedi.  Amacının kök hücre ve kan bekleyen hastaların sesi olabilmek olduğunu ifade eden Bozo, herkesten Kızılay Kan Merkezleri’ne giderek kök hücre ve kan bağışında bulunmalarını ve lösemi hastaları için umut olmalarını istedi.

Kök hücre ve kan bağışı için Kızılay kan bağış araçları 15-17 Şubat tarihleri 12.00-20.00 saatleri arasında Armada AVM’de olacak. Bozo, sergiye katılacaklardan çiçek getirmek yerine lösemili hastalar için Çekül Vakfı’na fidan bağışlanmasını istedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

"Bir insanı sevmekle, bir öykü okumakla başlayacak her şey"

SONRAKİ HABER

Hayali camilere atanan imamlar Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...