13 Şubat 2019 07:25

Kocaeli adayı Reyhan Başaran, Halkevlerini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, seçim çalışması kapsamında Halkevlerini ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Reyhan Başaran, Halkevlerini ziyaret etti | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, Halkevlerini ziyaret etti. Halkevleri ziyaretinde konuşan Başaran, “Önceliğimiz tek adam ittifakını geriletmek ama Büyükşehir Belediyesi adaylarına baktığımızda bu iki partiye oy verecek değildik, aday olmamızın bir nedeni de budur” dedi.

Ziyarette ilk olarak konuşan Emek Partisi (EMEP) İl Başkanı Arzu Erkan, "Parti olarak seçimlere girmemiz engellense de burada ısrarcı olacağımızı, aday göstereceğimizi ilan etmiştik" diye konuştu. Reyhan Başaran'ı açıkladıkladıklarını ve sol, sosyalist kurumların desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Erkan, destek istedi.

'ÖNCELİĞİMİZ DEMOKRASİ GÜÇLERİNİN BİRLİĞİ'

"Bizim önceliğimiz demokrasi güçlerinin birliği, yanyana gelmesiydi ama bu olmadı" diyen Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, "Önceliğimiz tek adam ittifakını geriletmek ama Büyükşehire baktığımızda bu iki partiye oy verecek değildik, aday olmamızın bir diğer nedeni de budur" ifadelerini kullandı.

'GÖNÜL RAHATLIĞIYLA...'

Bu süreçte ortaklaşmanın önemli olduğunu söyleyen Halkevleri Şube Başkanı Tolga Köse ise, "Ortak bir dil yaratmayı biz de istedik. Biz de gerici ve faşist adaylara oy vermeyeceğimizi söyledik. Ortaklaşmak bu süreçte önemli. Biz de varız demek gerçekten çok önemli, yaptığınız da bu noktada çok kıymetli. Gönül rahatlığıyla oy verebiliriz" dedi. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Van’da Leyla Güven yürüyüşüne saldırı: 2 yaralı

SONRAKİ HABER

Antalya'nın tarihi Balbey Mahallesi için acele kamulaştırma kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...