12 Şubat 2019 07:07

Isparta'da 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

75 yaşındaki F.Ü., 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Çocuk ise tedavi altında.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, 75 yaşındaki F.Ü. oğluna ait bakkal dükkanında 9 yaşındaki kız çocuğu N.T.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Cinsel istismar sonrası rahatsızlandığı belirtilen çocuk ise tedavi altında.

DHA'nın haberine göre, Yalvaç ilçesi Kuyucak köyünde oturan evli ve 4 çocuk babası F.Ü., 11 Şubat'ta yardım için oğlu M.Ü.'ye ait bakkal dükkanına gitti. F.Ü.'nün bakkalda yalnız olduğu sırada alışveriş için N.T. adlı kız çocuğu geldi. İddiaya göre F.Ü., çikolata verdiği çocuğu önce taciz etti. Ardından N.T.'ye cinsel istismarda bulundu.

ANNESİNE ANLATTI

N.T., eve gidince olayı annesine anlattı. Annesi de hemen jandarmaya haber verdi. Gözaltına alınan F.Ü., suçlamaları reddederken jandarma işyerindeki güvenlik kamerasına ait kayıtları incelemeye aldı.

ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Cinsel saldırı sonrası rahatsızlandığı bildirilen N.T., Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fatma Girik'i taciz etmekle suçlanan sanık hakkındaki dava düştü

SONRAKİ HABER

Oyuncu Erdoğan Sıcak hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...