01 Ekim 2012 10:08

Eskişehir’de eğitimcilerden 4+4+4’e karşı eylem

EĞİTİM SEN Eskişehir Şubesi yeni eğitim öğretim yılında yaşanan olumsuz gelişmeler ve yeni eğitim sistemi 4+4+4’e karşı eylem düzenledi.Eylem eğitimcilerin Atatürk Bulvarı tramvay durağında ‘4+4+4 Sistemin Getirdiği Olumsuzluklara Karşı: Çocuklarımıza Okullarımıza Ve Meslek Onurumuza Sahip Çıkıyoruz!’ yazılı pankar

Eskişehir’de eğitimcilerden 4+4+4’e karşı eylem
Paylaş

EĞİTİM SEN Eskişehir Şubesi yeni eğitim öğretim yılında yaşanan olumsuz gelişmeler ve yeni eğitim sistemi 4+4+4’e karşı eylem düzenledi.

Eylem eğitimcilerin Atatürk Bulvarı tramvay durağında ‘4+4+4 Sistemin Getirdiği Olumsuzluklara Karşı: Çocuklarımıza Okullarımıza Ve Meslek Onurumuza Sahip Çıkıyoruz!’ yazılı pankartın önünde toplanmasıyla başladı. Eyleme eğitimcilerin yanı sıra birçok öğrenci velisi ve öğrenci de katıldı.

Atatürk Bulvarı tramvay durağından harekete geçen kitle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne kadar yürüyüş yaptı. Burada basın açıklamasını kitle adına Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı okudu. Şanlı seçmeli derslerin seçiminde yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.
(Eskişehir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Deniz Zarakolu serbest bırakılmalı’

SONRAKİ HABER

Beylikdüzü’nde 4+4+4 paneli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...