11 Şubat 2019 13:25

HDP adayı Ali Kenanoğlu: Halkın talepleri karşılansın diye adayız

HDP Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Adayı Ali Kenanoğlu: Diyalog üzerine kurulu bir yerel yönetim pratiğini göstermek için yola çıkıyorum.

Fotoğraf: Umut Köseoğlu/TBMM fotoğrafçısı

Paylaş

HDP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Eş Başkanlığına Yurdanur Güven ile birlikte aday gösterilen HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu adaylığı ile ilgili açıklama yaptı. Kenanoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adaylığı noktasında emekçi, özgürlükleri gasbedilmiş, adalet arayışı içerisinde olan halklarımızın bu taleplerine karşılık verebilecek bir adayın olmaması Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı yönünde bir girişimde bulunmamızı ihtiyaç haline getirmiştir. Bu amaçla partimiz HDP’nin çağrısı ve önerisi üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayıyım. Yerel seçimlere katılan mevcut siyasi partilerin anlattıklarının aksine halkları yönetim mekanizmasının dışında tutmadan da, diyalog üzerine kurulu bir yerel yönetim pratiğinin mümkün olacağını göstermek için yola çıkıyorum.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Haiti’de yolsuzluğa isyan sürüyor: En az 4 kişi yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

MHP'li Yalçın: Iğdır gibi yerler tekrar gözden geçirilecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...