01 Ekim 2012 09:02

Meclisin açıldığı gün barış nöbeti

EMEKLİ Sen üye ve yöneticileri, Meclisin açıldığı bugün Ankara’da “İçeride ve dışarıda savaşa hayır” nöbeti tutuyor.Yüksel Caddesi’nde bir araya gelen emekliler, Türkçe, Kürtçe ve Arapça dövizlerle “Savaşa hayır” dedi. AKP Hükümetinin savaş politikalarına

Meclisin açıldığı gün barış nöbeti
Paylaş

Yüksel Caddesi’nde bir araya gelen emekliler, Türkçe, Kürtçe ve Arapça dövizlerle “Savaşa hayır” dedi. AKP Hükümetinin savaş politikalarına karşı yapılan eyleme, CHP milletvekilleri Veli Ağababa, Mahmut Tanal ve Erdal Aksünger de katılarak destek verdi.

Eylemde sıkça “Suriye halkı yalnız değildir”, “Yaşasın halkların kardeşliği”, “Silahlar sussun barış konuşsun” sloganları atıldı. Burada bir konuşma yapan Sendika Genel Başkanı Veli Beysülen, hükümetin savaş harcamalarını, vatandaştan zamlar ile geri almaya çalıştığına dikkat çekti.

VEKİLLERE ÇAĞRI YAPTI

Beysülen Meclisteki milletvekillerine savaş politikalarına karşı durma çağrısında bulundu. Parlamento içinde ve dışındaki tüm siyasi partileri, demokratik kitle örgütlerini, sendikaları, meslek odalarına seslenen Beysülen, 30 yıldır süren savaşı sona erdirmek ve barışı sağlamak için elini taşın altına koymaya çağırdı.

Emekli Sen üyelerinin Yüksel Caddesi’ndeki barış nöbeti sürüyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

TEDAŞ ihmali can aldı

SONRAKİ HABER

Ses sanatçısı Berkant yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...