09 Şubat 2019 12:01
Son Güncellenme Tarihi: 09 Şubat 2019 12:02

Ölüm tehditleri alan genç kadın sesini duyurmaya çalışıyor

Bengi Ekin Sarı adlı genç kadın, Emir Öztürk adlı erkeğin kendisini taciz ettiğini ifade ederek tehdit mesajlarını paylaştı ve yardım çağrısı yaptı.

Görsel, Bengi Ekin Sarı'nın Twitter hesabından paylaştığı tehdit mesajlarından birinin ekran alıntısıdır

Paylaş

Bengi Ekin Sarı adlı genç bir kadın Twitter hesabından yardım çağrısı yaptı. Kendisini yaklaşık 1 yıldır taciz eden erkek tarafından tehdit mesajları aldığını belirten kadın, "Günlerdir aileme ve bana atılan mesajlarla tehdit ediliyorum. Can güvenliğim yok, sesimi duyun" dedi. Konuyla ilgili defalarca kez yargı yoluna gittiğini ancak bir sonuç alamadığını da vurgulayan Sarı, “Hukuki süreç yavaş, koruma kararları etkisiz” diyerek yardım talep etti.

Emir Öztürk adlı erkeğin sosyal medya ve telefondan kendisine gönderdiği tehdit mesajlarını kendi hesabından paylaşan Sarı, ilk paylaşımında şunları söyledi: "Bir yıldır süren ölümle tehdit - cinsel taciz davam var. Dosya üzerine dosya açılıyor ancak hiçbir ilerleme yok. Günlerdir aileme ve bana atılan mesajlarla tehdit ediliyorum. Can güvenliğim yok, sesimi duyun."

Bengi Ekin Sarı, bugün (9 Şubat) yine Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bazı ileti ve haberlerde kendisini taciz eden şahsın eski sevgilisi olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi. Sarı, "Kendisi eski öğrencimdir. Aramızda duygusal hiçbir bağ olmamıştır. Kendisi onun hislerine karşılık vermediğimi asla da vermeyeceğimi söylediğim için her zaman beni tehdit etmiştir." dedi.

Sarı, Emir Öztürk'ün yazdığı mesajların ekran görüntüsünü paylaşırken, "Bir yıldır bu tehdit ve hakaretlere maruz kalıyorum. Hukuki süreç yavaş, koruma kararları etkisiz. Bütün bu mesajları dava dosyasına iliştirdik. Mart ayında biri Bakırköy Adliyesi biri Küçükçekmece Adliyesi olmak üzere iki ayrı duruşma var. Sadece dosya üzerine dosya açılıyor, başka hiçbir şeyin olduğu yok." bilgilerini verdi.

Bengi Ekin Sarı, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bazı ileti ve haberlerde kendisini taciz eden şahsın eski sevgilisi olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi. Sarı, "Kendisi eski öğrencimdir. Aramızda duygusal hiçbir bağ olmamıştır. Kendisi onun hislerine karşılık vermediğimi asla da vermeyeceğimi söylediğim için her zaman beni tehdit etmiştir." dedi.

TEHDİT ETMEYİ SÜRDÜRDÜ

Emir Öztürk adlı erkek, Sarı'nın Twitter paylaşımlarına da tehdit içerikli cevaplar yazmayı sürdürdü. Bunun üzerine Sarı, son olarak "Korkmuyorum" yazdı. Sarı'ya binlerce destek tweeti geldi.

ÖZTÜRK "DALGA GEÇMEK İSTEDİM" DEDİ

Emir Öztürk ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda "Ben bu mesajları dalga geçme amacıyla attım. Travmatik boyutta takıntı ve dürtüselliğini kontrol edememe rahatsızlığıyla tanılandım. Halen psikolojik tedavi görüyorum. Bengi Ekin Sarı liseden edebiyat hocamdır. Saygısızca olduğunu düşündüğüm bazı davranışlarını takıntı yaptım ve kendisine dalga geçme amaçlı mesajlar atmaya başladım. Amacım ne olursa olsun attığım mesajlar kabul edilemez... Ekin hocamdan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP İlçe Başkanı: Hırsız bizim hırsızımız, yanında yer alırız

SONRAKİ HABER

Endonezya'da yanardağ nedeniyle 494 kişi mahsur kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...