07 Şubat 2019 08:53

Destici: Ermenistan'dan kaçak gelen 100 bin kişiyi sınır dışı edelim

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ermenistan’dan Türkiye’ye gelen 100 bin mültecinin sınır dışı edilmesini istedi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

BBP Genel Başkanı Destici, partisinin Eskişehir'in Sivrihisar Belediye Başkan adayı Mehmet Çini'nin tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 1915 olaylarıyla ilgili açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fransa'ya soykırım konusuyla ilgili “Aynaya bakın” diyen Destici, “Nijer'de, Fas'ta, Tunus'ta, Cezayir'de kendinizi görürsünüz. Bu Müslüman Türk milleti tarihin hiçbir döneminde asla hiçbir millete ne soykırım ne de katliam yapmıştır” iddiasında bulundu.

Ermeni soykırımı yok sayan Destici, “Macron değil, bütün dünya birleşse bunu kabul ettiremez” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
“Bugün Ermenistan'dan kaçak olarak ülkemize gelip karnını doyuran 100 bin Ermeni var. Ben diyorum ki bunları sınır dışı edelim. Bunlar bir taraftan Türkiye aleyhine lobi gerçekleştiriyor, bir taraftan da biz bunları besliyoruz. CHP zihniyetinde olanlar ya da siyonist emperyalistlerin Türkiye'deki maşaları hep Suriyeli mültecileri gündeme getiriyorlar ama Ermeni kaçaklarını hiç gündeme getirmiyorlar. Getirmezler çünkü akrabaları onlar. Bizler her şeyin bilincindeyiz.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Van’da 724 iş yeri kapandı; esnaf kan ağlıyor

SONRAKİ HABER

İşçi Partisi lideri Corbyn, Başbakan May'e Brexit şartlarını sundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...