08 Nisan 2011 10:14

Öğretmen okulu jandarmanın hizmetinde

TUNCELİ Belediye Meclisi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından kullanılan, eski öğretmen okulunun boşaltılarak binanın Tunceli Üniversitesine devredilmesi için karar aldı.Konuyla ilgili açıklama yapan belediye, belediyeye dilekçe ile vatandaşların başvuru yaparak, Jandarma Bölge Komutanlığ

Öğretmen okulu jandarmanın hizmetinde
Paylaş

TUNCELİ Belediye Meclisi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından kullanılan, eski öğretmen okulunun boşaltılarak binanın Tunceli Üniversitesine devredilmesi için karar aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan belediye, belediyeye dilekçe ile vatandaşların başvuru yaparak, Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından kullanılan öğretmen okulunun tekrar eğitime açılmasının talep edildiğini belirtildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların dilekçe verdiğini de ifade eden belediye, askeriyenin kullandığı yerin Tunceli Üniversitesine veya milli eğitim kurumuna verilmesi yönünde bir talebin geldiği dile getirdi. Vatandaşlardan da gelen talepleri yerinde bulduğunu söyleyen belediye, belediye meclisinin aldığı kararı Tunceli Valiliğine sunacağını belirtildi. Belediye meclisi aldığı karar ile birlikte vatandaşların verdiği dilekçelerle il valiliğine verilmesi yönünde karar aldı. (DERSİM)

ÖNCEKİ HABER

Nusaybin’de polis liseye yerleşti!

SONRAKİ HABER

‘Sosyal hizmetler’i yeniden düşünmek!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...