05 Şubat 2019 18:39

Trabzonspor ile Ümraniyespor, çeyrek final ilk maçında golsüz berabere

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzon'da karşılaşan Trabzonspor ile Ümraniyespor, sahadan 0-0'lık skorla ayrıldı.

Trabzonspor ile Ümraniyespor, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 0-0 berabere kaldı | Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz/AA

Paylaş

Trabzonspor ile Ümraniyespor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzon'da 0-0 berabere kaldı.

Tempolu başlayan karşılaşmada ilk net gol pozisyonunu 36'ncı dakikada Ümraniyespor yakaladı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Serkan Göksu'nun pasında, ceza sahasındaki Madinda'nın şutu üst direkten döndü. 52. dakikada ise Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın kullandığı frikik vuruşunda direğe takıldı.

Kalan dakikalardan iki ekip de gol bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselecek olan takım, 26 Şubat'ta Ümraniye'de oynanacak maçın ardından belli olacak.

TRABZONSPOR'DA İLK 11'DE 5 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'da, ligde en son Ankaragücü ile mücadele eden ilk 11'den 5 oyuncu farklı idi. Teknik Direktör Ünal Karaman, sakat olan Uğurcan Çakır'ın yerine kalede Arda Akbulut'a, sol bekte de Novak'ın yerine Ibanez'e görev verdi. Abdulkadir Parmak, Rodallega ve Toure, Galatasaray maçı öncesi dinlendirilirken bu oyuncuların yerine Hosseini ve Amiri ile Batuhan Artarslan görev aldı.

Yarı final ilk karşılaşmaları 2, 3 veya 4 Nisan'da, rövanş maçları ise 23, 24 veya 25 Nisan 2019'da oynanacak. Kupada final maçı 16 Mayıs 2019 tarihinde oynanacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İmamoğlu: Saraçhane'deki İBB binası kütüphane olacak

SONRAKİ HABER

ABD'de bir kişi kendisine saldıran dağ aslanını boğdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...