05 Şubat 2019 03:27

Uber sürücüleri darbedilen meslektaşları için eylem yaptı

Uber sürücüleri çalıştığı sırada taksici bir grup tarafından darbedildiğini ileri süren arkadaşları için Atatürk Havalimanı yakınlarında eylem yaptı.

Fotoğraf: Şebnem Coşkun/AA

Paylaş

Uber sürücüleri Esenyurt'ta çalıştığı sırada darbedilen arkadaşları için Atatürk Havalimanı yakınında bir araya geldi.

Uber sürücüsünün Esenyurt'ta yolcusu varken birkaç kişi tarafından darbedildiğini söyleyen Lisanlı Taşımacılar Derneği Başkanı Metin Magriso, "Şu anda olay karakola intikal etmiş durumda. Darp raporu alındı, bundan sonra yargı sürecini takip edeceğiz. Arkadaşımızın durumu iyi" dedi.

Magriso saldırıların önlenmesi için yetkililere çağrı yaptı: "Biz bu saldırıların bir an önce devletimiz tarafından engellenmesini istiyoruz. 15 bin kişiyiz, 7 bin aracımız var. Sadece güvenliğimizin sağlanmasını istiyoruz" dedi. 

Saldırıya uğrayan Cemalettin Uluğtürk ise yaptığı açıklamada, Esenyurt'tan havalimanına yolcu taşıdığı sırada taksici bir grup tarafından darbedildiğini ileri sürdü. 

Eylem nedeniyle oluşan araç trafiği bir süre tek şeritten sağlandı. Gruptakilerin araçlarına binerek konvoy halinde bölgeden ayrılmasının ardından trafik normale döndü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Meral Danış Beştaş: HDP olarak Alper Taş'ı destekleyeceğiz

SONRAKİ HABER

Venezuela'da darbe sabırsızlığı: Orduya art arda çağrılar yapılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...