30 Eylül 2012 09:57

TEPAV: Fren takılı kaldı galiba

TEPAV Türkiye ekonomisine dair yaptığı değerlendirmede, yılın ilk yarısındaki düşük büyümenin yılın geriye kalanında da geçerli olacağını ifade etti. TEPAV Finans Enstitüsü tarafından 2 ayda bir yayınlanan “Ekonomide Durum” başlıklı raporun ikinci sayısı çıktı. Finans Enstitüsü Direktörü Pro

TEPAV: Fren takılı kaldı galiba
Paylaş

TEPAV Türkiye ekonomisine dair yaptığı değerlendirmede, yılın ilk yarısındaki düşük büyümenin yılın geriye kalanında da geçerli olacağını ifade etti. TEPAV Finans Enstitüsü tarafından 2 ayda bir yayınlanan “Ekonomide Durum” başlıklı raporun ikinci sayısı çıktı. Finans Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Fatih Özatay’ın gözetiminde hazırlanan raporda büyüme hızındaki yavaşlama ele alındı.
Raporda, ekonomik büyümedeki son veriler şöyle yorumlandı: “Dahası, mevcut bilgiler ışığında, düşük büyümenin 2013’ün ilk çeyreğinde de sürmesi beklenir. Düşük büyümeyi önlemeye çalışacak yönde bir ekonomi politikası tepkisinin verilmesi zor görünüyor: Maliye politikasında manevra alanı yok. Para politikası ise uluslararası risk alma iştahındaki ve enflasyondaki gelişmelerle sınırlanabilir” denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sporda başarısızlığın bilançosu

SONRAKİ HABER

Olaylı kongrede Bozal’ın istediği oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...