28 Ocak 2019 19:00
Son Güncellenme Tarihi: 28 Ocak 2019 22:08

CHP Eyüp İlçe Başkanı ve yöneticilerine saldırı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Bu akşam ilçemize bir saldırı oldu. İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz darbedilmişler.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 2 yönetici, ilçe binasına gelen kişilerce darbedildi.

Alınan bilgiye göre, ilçe binasına gelen kimliği belirsiz kişiler, Akçiçek ile ilçe yöneticisi Nuri Telek ve belediye meclis üyesi Ali Haydar İşkar'a saldırıda bulundu.

Darp sonucu yaralanan 3 kişi, Çapa'da bulunan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay yerine gelen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe teşkilatına yönelik bir saldırı gerçekleştiğini belirterek, “İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darbedilmişler. Şimdi yaralanan yöneticilerimizi ve ilçe başkanımızı hastaneye gönderdik. Bundan sonra olayın ne olduğunu aydınlatma görevi kolluk kuvvetlerimizde. Hayati tehlike yok, travma nedeniyle vücutlarının belirli bölgelerinde yaralanmalar var. 2 ilçe yöneticimiz ve ilçe başkanımız yaralı, toplam 3 kişi. Gelen grubun kim olduğu konusunda bir bilgi yok” şeklinde konuştu.

Polisin olay yerindeki incelemeleri devam ederken, olay yerine yakın üzerinde silahla yakalanan M.S.A. gözaltına alındı. A'nın ifadesi alınmak üzere Eyüpsultan Polis Merkezi'ne götürüldü.

Hastanede tedavisi devam etmekte olan CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve yanındakiler, karakola gelerek şikayette bulundu.

SİNAN AKÇİÇEK: SALDIRIYI YAPAN ŞAHIS, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPMIŞ

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ifade verdikten sonra açıklama yaptı.

Akçiçek, "İlçe başkanlığımızda, yönetim kurulumuzda veya örgütümüzde olan bir kavga değildir, bir saldırıdır. Saldırıyı yapan şahıs, partimizden aday adaylığı başvurusu yapmış adaylaşamadığı için de bu çirkin olayı azmettirmiştir. Şahsımıza değil partimize yönelik bir saldırıdır. Bununla ilgili gerekli şikayetlerimizi karakolda verdik. Yaralanan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızla ilgili darp raporlarını aldık. Artık olay adliyede devam edecektir" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Veri güvenliği için şifreleme oyunu

SONRAKİ HABER

Graham: Trump bana, Venezuela'ya askeri harekat olasılığını sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa