28 Ocak 2019 08:32
Son Güncellenme Tarihi: 28 Ocak 2019 10:45

Efes Pilsen'in eski fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

İstanbul Merter'de bulunan Efes Pilsen'in eski fabrikasında, tank sökümü sırasında çıkan yangın 1 buçuk saat sonra kontrol altına alındı.

Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu/AA

Paylaş

Güngören'de Efes Pilsen'in eski üretim yerlerinden olan fabrikada yangın çıktı. Tank sökümü sırasında çıktığı belirtilen yangın kontrol altına alındı.

Bahçelievler Şehit İbrahim Koparır Caddesi'nde bulunan fabrikadaki yangın saat 11.45 sıralarında çıktı. Yangının tankların sökümü sırasında çıkan kıvılcımların çatıdaki izolasyon malzemelerine sıçraması sonucu çıktığı belirtildi. Yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

ANADOLU EFESTEN AÇIKLAMA

Bu arada Anadolu Efesten yangınla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada "Mayıs 2017 tarihinden bu yana üretim yapılmayan İstanbul Merter fabrikamızda, bugün üretim ekipmanlarının sökümü sırasında meydana gelen teknik bir aksaklık sebebi ile yangın meydana gelmiş ve itfaiyenin müdahalesi ile büyük oranda kontrol altına alınmıştır. Görevli personelin tahliyesi hızlı olarak sağlanmıştır, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Güvenli bölgelere 4 milyon Suriyeli mülteci yerleştirilecek

SONRAKİ HABER

Ahmet Nesin hakkındaki yakalama kararı kalktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...