08 Nisan 2011 10:01

Brezilya’da okul baskını

BREZİLYA’da bir okul, akli dengesi bozuk bir saldırgan yüzünden korkunç bir drama sahne oldu. Saldırının bilançosu 12 ölü ve yaklaşık 30 yaralı. Dehşet verici görüntüleri amatör bir kamera çekti. Rio de Janeiro’da iki tabancalı bir kişi eskiden okuduğu okulun öğrencilerine ateş açtı.24 yaş

Brezilya’da okul baskını
Paylaş

BREZİLYA’da bir okul, akli dengesi bozuk bir saldırgan yüzünden korkunç bir drama sahne oldu. Saldırının bilançosu 12 ölü ve yaklaşık 30 yaralı. Dehşet verici görüntüleri amatör bir kamera çekti. Rio de Janeiro’da iki tabancalı bir kişi eskiden okuduğu okulun öğrencilerine ateş açtı.

24 yaşındaki katil polisçe kolundan yakalanıp etkisiz hale getirildi, ancak katil silahı kendine çevirerek intihar etti. Saldırgan, bıraktığı mektupta AIDS hastası olduğunu anlattı bunun yanı sıra bir dizi anlaşılmaz cümleye de yer verdi.

Yaralılar ambulans ve helikopterlerle hastaneye kaldırıldı. Kurbanların çoğu kız çocuğu. Polisin erken müdahalesi daha korkunç bir faciayı önledi.

Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff “erken yaşta yaşamdan koparılan bu küçük Brezilyalıların anısına herkesi bir dakikalık saygı duruşuna” çağırdı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

ABD’li komutan: Libya’ya kara harekatı masada

SONRAKİ HABER

Pakistan’da el bombalı saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa