24 Ocak 2019 10:58

Bahçeli: Hayali seçmen üretildiğini iddia edenler beyhude çırpınmasın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı, "Hayali seçmen" iddialarına tepki gösterdi.

Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan/AA

Paylaş

31 Mart'taki yerel seçimlere AKP ile Cumhur İttifakı'nı koruyarak giren Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu’nda yapılan partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Bahçeli, gündeme gelen "hayali seçmen" vakalarının seçimi itibarsızlaştırma çabası olduğunu öne sürdü. "31 Mart'ı beka sorunu olarak göstermek zeka sorunu" diyen Muharrem İnce'yi de isim vermeden eleştiren Bahçeli, "Vay densiz vay. Bekayı zeka sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli buradaki konuşmasında şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin iyice yerleşip kökleşmesi hayat memat konusudur. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır.

31 Mart seçimleri, yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meseledir.

İnce ince nifak taşları döşeyen orada burada partisinin genel başkanının hedef alan bir zatta cumhurbaşkanlığı adaylığında yaşadığı şok ve hezimeti atlatamadığından ağzından çıkanı kulağı duymayacak bir noktaya savrulmuştur. Aklı epey incelmiş bu zavallıya göre sadece bir yerel seçimi beka sorunu olarak millete anlatmak zeka sorunuymuş.

Biz bu ucube zihniyete hak ettiği cevabı vereceğiz. Vay densiz vay. Bekayı zeka sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir. Ancak senin gibi sabah başka akşam başka konuşan çarkıfeleklerin üslubudur. Zillet beğenmedi, zillet takdir etmedi diye bekamızı yok mu sayacağız? Zaten zillet koalisyonu 31 Mart’ı beka olarak görseydi biz kendimizi sorgulardık.

Fırat'ın doğusu hainlerden temizlenmedikten sonra vatan tehlikededir. Sınırlarımızdan başlayarak 30 kilometrelik derinliğe kadar bir güvenli bölge kurulacaksa, bunun denetim, kontrol ve yönetimi kesinlikle Türkiye'de olmalıdır.

Cumhur İttifakı, Türkiye'nin geleceğini kuruyor. Buna uygun karar ve hazırlık içerisinde olmalıyız. Hem 'belediye' hem de 'beka' diyor, tarihi ittifakımızı koruyoruz. İlle de bir tercih yapacak olursak on bin defa 'beka' diyeceğimi herkesin bilmesini istiyorum.

Yeni darbe senaryoları dillendirenlerin, bunun için el ovuşturanların başına dünyayı yıkacağız.

Seçimi itibarsızlaştırmaya kalkışanlar, sandığın meşruiyetini lekelemeye yeltenenler, yalanlarla hayali seçmen üretildiğini iddia edenler beyhude yere çırpınmasın. Alayının oyununu bozacağız."  (Ankara/AA)

ÖNCEKİ HABER

Ücretli öğretmenler atama şartlarına tepki gösterdi

SONRAKİ HABER

Hatayspor, Başakşehir'i Türkiye Kupası'nın dışında bıraktı: 4-1

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...